Bernarda Kreveti

Dobar san za zdrav život

Krevet je najveličanstveniji izum koji je proizveo ljudski um i oplemenila duša, jedna od retkih stvari koja je uprkos prohujalim vekovima zadržala osnovni oblik i funkciju. Krevet nas prati od početka do kraja života, na njemu se rađamo i umiremo, volimo i odmaramo, okrepljujemo i opuštamo, lenčarimo i razmišljamo. U njemu provodimo trećinu našeg života. Dobar i kvalitetan san preduslov je za efikasan dnevni život i očuvanje zdravlja u savremenoj stresnoj okolini.

Ispravna formula za udobno spavanje je krevet po meri čoveka. Dobar krevet mora odgovarati merama i proporcijama spavača, držati telo i podupirati kičmeni stub u prirodnom položaju, te osigurati pravilnu raspodelu mase tela na površini ležaja.

Tu mogućnost i novu radost življenja omogućavaju krevetni sistemi BERNARDA.

O nama

U izložbenom prostoru na Novom Beogradu u Tržnom centru Piramida, Jurija Gagarina 151a – blok 44 možete videti veliki asortiman kreveta kao i klasičnih, medicinskih i dečijih dušeka firme BERNARDA DOO. Pored izbora luksuznih kreveta i dušeka, Carpe Diem Piramida je svoju ponudu upotpunio i sa širokim izborom draperija i zavesa, mebl štofova i svega što vam je potrebno za opremanje vašeg doma.