Dušeci

Dušek po meri spavača

Dušeci iz našeg asortimana proizvode se u dva osnovna tipa: klasični i medicinski. Klasični dušeci imaju ugrađeno Bonnell opružno jezgro. Medicinski dušeci imaju ugrađeno džepičasto jezgro čije su opruge obavijene u džepove od sirove pamučne tkanine ili flizelina. Zahvaljujući ovim nezavisnim, pojedinačnim oprugama, naši dušeci odlikuju se vrhunskom ergonomskom prilagodljivošću individualnoj anatomiji tela spavača što je najbitnija osobina medicinskih dušeka. Različiti tipovi jezgara koje čine osnovu dušeka, obložene su raznim prirodnim materijalima sa ciljem da osiguraju što zdraviji i ugodniji san.

Izbor Bernarda dušeka

Prilikom odabira dušeka treba imati na umu individualne potrebe spavača. To se najpre odnosi na tvrdoću dušeka i navlaku kojim je dušek presvučen. Odabirom navlaka iz naše kolekcije moguće je na visokom nivou individualizovati dušek potrebama spavača, ali i uslovima okoline u kojima se dušek namerava koristiti. Kod određivanja ergonomije dušeka koristimo se kompijuterskom mernom metodom ERGOTEST. Ova metoda, zahvaljujući najsavremenijoj opremi, vrlo precizno može odrediti optimalnu tvrdoću dušeka. Obzirom na niz detalja koje je potrebno proučiti kako bi se odabrao maksimalno odgovarajući individualni dušek, preporučujemo konsultacije sa našim stručnim prodajnim osobljem kako bi zajedno osigurali Vaš zdrav i miran san.

Da biste izabrali Vaš idealni dušek, pogledajte sledeće linkove:

Opis piktograma

Opis materijala dušeka

Tabela karakteristika dušeka

O nama

U izložbenom prostoru na Novom Beogradu u Tržnom centru Piramida, Jurija Gagarina 151a – blok 44 možete videti veliki asortiman kreveta kao i klasičnih, medicinskih i dečijih dušeka firme BERNARDA DOO. Pored izbora luksuznih kreveta i dušeka, Carpe Diem Piramida je svoju ponudu upotpunio i sa širokim izborom draperija i zavesa, mebl štofova i svega što vam je potrebno za opremanje vašeg doma.