Opis piktograma

5 zona
Višezonski dušek - raspored džepičastih opruga različitih tvrdoća u više zona unutar jezgra dušeka za kvalitetnije ergonomsko prilagođavanje anatomiji tela spavača (više zona, kvalitetnija ergonomija).

7 zona
Višezonski dušek - raspored džepičastih opruga različitih tvrdoća u više zona unutar jezgra dušeka za kvalitetnije ergonomsko prilagođavanje anatomiji tela spavača (više zona, kvalitetnija ergonomija).

Za alergičare
Dušek pogodan za alergičare.
 

Antibakterijski dušek
Efikasno deluje protiv bakterija, gljivica i grinja.
 

Ergonomski prilagodljiv
Dušek koji prema standardima zadovoljava zdravstvene norme za ispravnu i prirodnu ergonomsku prilagodljivost anatomiji kičmenog stuba prilikom ležanja.

Tvrdoća H3
Tvrđi dušek - preporuča se za osobe teže od 110 kg.
 

Tvrdoća H2
Tvrdoća dušeka - preporuča se za osobe od 80 do 110 kg.
 

Letnje - zimska opcija
Dušek sa letnje-zimskom stranom: dušek koji se okreće zavisno od godišnjeg doba- na jednoj strani ispod dekorativne tkanine ima sloj pamuka na kojem se spava u letnjem razdoblju (pamuk - rashlađuje) dok se suprotna strana sa slojem vune ispod dekorativne tkanine koristi u zimskom periodu (vuna - greje).

Medicinski ispitano
Potvrđuje da je materijal zasebno temeljno testiran simulacijom dodira tekstila i ljudske kože na nedopuštene vrednosti hemikalija, na prisutnost štetnih jedinjenja odnosno da može biti u stalnom kontaktu sa kožom spavača.

Memory efekt
Termoosetljivi materijali od Visco memory pene na površini dušeka za izuzetno precizno i nežno prilagođavanje telu.

Öko-tex standard 100
Evropski certifikat za tekstil koji dokazuje da proizvodi ne sadrže zdravlju štetna jedinjenja i hemikalije, da su ekološki prihvatljivi i da mogu biti u stalnom kontaktu sa kožom. Gotovo svi materijali napravljeni od tekstilnih vlakana (tkanine, pletiva, netkane tekstilije) koji se ugrađuju u BERNARDA proizvode poseduju Öko-Tex Standard 100.

Patentni zatvarač
Navlaka dušeka sa patentnim zatvaračem - za lakše skidanje navlake dušeka prilikom pranja, provetravanja i hemijskog čišćenja (zavisno od vrste navlake).
 

O nama

U izložbenom prostoru na Novom Beogradu u Tržnom centru Piramida, Jurija Gagarina 151a – blok 44 možete videti veliki asortiman kreveta kao i klasičnih, medicinskih i dečijih dušeka firme BERNARDA DOO. Pored izbora luksuznih kreveta i dušeka, Carpe Diem Piramida je svoju ponudu upotpunio i sa širokim izborom draperija i zavesa, mebl štofova i svega što vam je potrebno za opremanje vašeg doma.