Vesti

Kako od ponuđenih različitih modela kreveta odabrati upravo onaj koji odgovara nama?

Vesti >>

Kako od ponuđenih različitih modela kreveta odabrati upravo onaj koji odgovara nama?

Mernu opremu ERGOTEST čini sistem merne elastične prostirke sa ugrađenim senzorima pritiska i merno-upravljačkog uređaja pomoću kojeg je sistem povezan sa računarom za obradu i prikaz izmerenih podataka.

Kako funkcioniše ERGOTEST?

Način rada je vrlo pojednostavljen. Prvo se postavlja i učvršćuje prostirka na odabrani ležaj koji ispitanik želi ispitati. Tako se može odmah kod probnog ležanja ustanoviti pritisak između ležaja i ispitanika. Površina koja je zahvaćena ispitanikom se vidi kao uočljiva, obojena grafika na ekranu monitora, a rezultati se mogu ispisati i uporediti. Merene  vrednosti se programski obrađuju, a rezultat je lako razumljiv prikaz raspodele pritiska između čoveka i ležaja.

Dakle, upotrebom merne opreme ERGOTEST, moguće je ležanjem na odabranom krevetnom sistemu i mernoj prostirki dobiti precizan recept za svoj "krevet snova".

« Nazad

O nama

U izložbenom prostoru na Novom Beogradu u Tržnom centru Piramida, Jurija Gagarina 151a – blok 44 možete videti veliki asortiman kreveta kao i klasičnih, medicinskih i dečijih dušeka firme BERNARDA DOO. Pored izbora luksuznih kreveta i dušeka, Carpe Diem Piramida je svoju ponudu upotpunio i sa širokim izborom draperija i zavesa, mebl štofova i svega što vam je potrebno za opremanje vašeg doma.